Android Android hry

Toy Story: Smash It! od Disney dostupna už aj pre Slovensko

Hra Toy Story: Smash It! už je na Google Play už dlhšie, no konečne sa dostala už aj pre Slovensko. Je to ďalšia skvelá hra od Disney.

Toy Story: Smash It!

[viac]

Stavím sa že hru Where’s My Water? alebo Where’s My Perry? poznáte, takže asi viete že Disney, sa podieľa aj na tvorbe hier pre Android a iOS. Dá sa povedať že sa mu veľmi darí, kedže sú to väčšinou dobre hry a tak je tu ďalšia hra ktorá zaujme pretože je o slávnom rozprávkovom filme Toy Story.


Ide o 3D hru, ktorá je podobná Angry Birds len v 3D formáte. Takže miesto vtákov, budete Buzz a nebudete ničiť prasiatkam bunkre ale rôzne stavby z kociek na ktorých sú niečo ako škriatkovia.Je to výborná hra,s dosť levelmi,skvelá na nudu,a samozrejme pri nej aj trošku zapojíte logiku, ale odporúčam si ju kúpiť 😉

The app was not found in the store. 🙁

O mne

Michael Šubák

Na blogu píšem už od roku 2012. Píšem o IT, Androide, VR, Xboxe, PC návodoch a pod. Taktiež píšem od roku 2014 o VR vo web magazíne o virtuálnej realite. Tvorím web stránky, e-shopy, riešenia na mieru, či úpravy stránok a pod. Som WordPress freelancer. Venujem sa aj tvorbe vlastných Android aplikácií. Vytvoril som aplikácie Diktáty, či aplikácie Letecké Testy.

Moje služby

WordPress developer, Web developer, Práca s WordPress, programovanie, tvorba web stránok, preklady, úpravy

Odber noviniek

Reklama


Ocenenia


Čo odporúčam a používam

Značka a séria smartfónu
Používam a odporúčam Galaxy Fold sériu

Webhosting
Websupport logo

Operačný systém
Som fanúšikom OS Android
Serial
Family Guy je najlepší animovaný serial

VR Headset
Oculus Rift je pre mňa najlepší VR headset