Android Android hry

Where’s My Mickey ? XL – Ďalšie úžasné pokračovanie od Disney

Určite poznáte aspoň jednu zo skvelých herných pokračovaní Where Is.Či už Where is my Water kde pomáhate aligatoroví obnoviť vodný tok a tak dostať vodu do jeho sprchy alebo Where is my Perry kde je úloha dopraviť vodu do priesvitnej kapsuly, kde sa Perry nachádza.No teraz prichádza nová hra od Disney a to Where’s My Mickey ? XL !

Tentokrát si zahráte 100 levelov s tematikou starého známeho Mickey Mausa. Presnejšie si zahráte 5 epízod so zábavným príbehom a videami pri príbehu. Ale stále je tu podstata dostať niečo k Mickeymu či už vodu, paru alebo rôzne iné.

Wo ist mein Micky? XL
Wo ist mein Micky? XL
Developer: Disney
Price: 2,25 €+

Cena tejto hry je 1,5€ a to považujem veľa za hru ktorá sa za par dni prejde ,aj keď samozrejme budu aktualizácie.Takže ak chcete si hru zahrať ,môžete si stiahnuť hru z linku nižšie.


O mne

Michael Šubák

Na blogu píšem už od roku 2012. Píšem o IT, Androide, VR, Xboxe, PC návodoch a pod. Taktiež píšem od roku 2014 o VR vo web magazíne o virtuálnej realite. Tvorím web stránky, e-shopy, riešenia na mieru, či úpravy stránok a pod. Som WordPress freelancer. Venujem sa aj tvorbe vlastných Android aplikácií. Vytvoril som aplikácie Diktáty, či aplikácie Letecké Testy.

Moje služby

WordPress developer, Web developer, Práca s WordPress, programovanie, tvorba web stránok, preklady, úpravy

Odber noviniek

Reklama


Ocenenia


Čo odporúčam a používam

Značka a séria smartfónu
Používam a odporúčam Galaxy Fold sériu

Webhosting
Websupport logo

Operačný systém
Som fanúšikom OS Android
Serial
Family Guy je najlepší animovaný serial

VR Headset
Oculus Rift je pre mňa najlepší VR headset