Android Android aplikácie Android hry Recenzie

QuizUp – Hra s rôznymi quizmi proti celému svetu

QuizUp je hrá v ktorej vás čakajú quizy z rôznych oblasti ako sú hry,história,životný štýl,hudba filmy a oveľa viac. Ktoré môžete hrať proti 10 miliónov ľudí po celom svete,preto je v hre iba Angličtina.

[viac]

Zatiaľ táto hra na Slovensku nieje známa,ale pre tých ktorý rozumejú aj trošku zložitejšej angličtine tak by hru hrať nemal byť problém.V hre vás čakajú quizy v rôznych kategóriach ako sú :
– Všeobecné vedomosti
– Umenie
– Obchodné
– Veda
– Hry
– Filmy
– Hudba
– TV
– História
– Vzdelanie
– Životný štýl
A oveľa viac v ktorých nájdete najviac populárne napríklad – filmy a v nich The Godfather alebo komédie.Hrať môžete proti 10 miliónov ľudí ktorých tvoria prevažne Američania a Angličania.V jednom quize vás čaká šesť otázok a siedma s dvojnásobným počtom bodov,otázky sú v angličtine a niekedy sú aj zložitejšie,niekedy sa môžu opakovať.Po skončení uvidíte štatistiku a každú otázku s vašou odpoveďou a správnou odpoveďou,dostanete výši level po pripadne nejaký achievement,po ktorom si môžete nastaviť titul. Vyhrávate podľa počtu bodov.
imageimage


Samozrejme netreba zabudnúť že hrať môžete proti svojím priateľom v rovnakom čase alebo challengom ,ktorý si zahrá najprv prvý a potom druhý ,kto ma viac bodov číže klikol správne a skôr vyhráva.
imageimage

Hru si odporúčam jednoznačne stiahnuť,celkom zaujímavé je že hra ktorá je zadarmo a je známa v sebe nemá reklamy alebo nejaké nepríjemnosti,ak viete dostatočne anglický tak je to skvelá hra.

QuizUp
QuizUp
Developer: Glu
Price: Free+

Stiahnuť pre iOS

O mne

Michael Šubák

Na blogu píšem už od roku 2012. Píšem o IT, Androide, VR, Xboxe, PC návodoch a pod. Taktiež píšem od roku 2014 o VR vo web magazíne o virtuálnej realite. Tvorím web stránky, e-shopy, riešenia na mieru, či úpravy stránok a pod. Som WordPress freelancer. Venujem sa aj tvorbe vlastných Android aplikácií. Vytvoril som aplikácie Diktáty, či aplikácie Letecké Testy.

Moje služby

WordPress developer, Web developer, Práca s WordPress, programovanie, tvorba web stránok, preklady, úpravy

Odber noviniek

Reklama


Ocenenia


Čo odporúčam a používam

Značka a séria smartfónu
Používam a odporúčam Galaxy Fold sériu

Webhosting
Websupport logo

Operačný systém
Som fanúšikom OS Android
Serial
Family Guy je najlepší animovaný serial

VR Headset
Oculus Rift je pre mňa najlepší VR headset