Android Android aplikácie Android aplikácie Recenzie

Printic – Fotografie poštou za par centov

Cover artZachytíte skvelú fotografiu,chcete ju čo najrýchlejšie vytlačiť a nato je tu skvelá aplikácia Printic.Ktorá vám umožni nahrať,upraviť a za par centov ju máte za par dni doma.

 

[viac]

Printic je skvelá aplikácia ktorá vám pomôže pri vašich fotografiách ktoré si chcete zvecniť.Predstavte si že si spravíte skvelú fotku,trošku ju upravíte alebo si pridáte nejaký popis,objednáte za par centov a za do 3-5 dni ju mate doma.


printic

Takže si jednoducho vyberiete obrázky z galérie,alebo sociálnych sieti(facebook,instagram),upravíte,pridáte popis,zaplatíte 0,79€ za jednu a do par dni máte v zaujímavom designe obalky fotografie veľkosti 4×3.Môžete to spraviť ako menší darček pretože to môžete nechať vytlačiť a poslať komukoľvek vo vybraných krajinách na svete vrátane Slovenska a Českej republiky.

vybranie

Ja som objednal v pondelok,v stredu som ju už mál. Aplikácia je pekne spracovaná,aj keď je v angličtine,myslím že určite jej pochopíte.Aplikáciu odporúčam vyskúšať,je dostupná pre Android aj iOS.Ponúka rôzne spôsoby platby,aj keď neponúka nejaké efekty ktoré by sa zišli,ale môžete fotku vystrihnúť,pootáčať a pridať text.

Printic – Photo printing
Printic – Photo printing
Developer: Printic
Price: Free

Printic pre iOS

Rada na záver : Pri vypisovaní textu nezabudnite písať bez diakritiky,pretože to budem menší problem

fotka

O mne

Michael Šubák

Na blogu píšem už od roku 2012. Píšem o IT, Androide, VR, Xboxe, PC návodoch a pod. Taktiež píšem od roku 2014 o VR vo web magazíne o virtuálnej realite. Tvorím web stránky, e-shopy, riešenia na mieru, či úpravy stránok a pod. Som WordPress freelancer. Venujem sa aj tvorbe vlastných Android aplikácií. Vytvoril som aplikácie Diktáty, či aplikácie Letecké Testy.

Moje služby

WordPress developer, Web developer, Práca s WordPress, programovanie, tvorba web stránok, preklady, úpravy

Odber noviniek

Reklama


Ocenenia


Čo odporúčam a používam

Značka a séria smartfónu
Používam a odporúčam Galaxy Fold sériu

Webhosting
Websupport logo

Operačný systém
Som fanúšikom OS Android
Serial
Family Guy je najlepší animovaný serial

VR Headset
Oculus Rift je pre mňa najlepší VR headset