Android Android aplikácie

VirusTotal: aplikácia na kontrolu legitimity inštalovaných aplikácií

Aplikácia VirusTotal je pomôcka, ktorá dokáže ochrániť váš smartfón pred nežiaducimi aplikáciami a škodlivým kódom. VirusTotal bol kedysi jednoduchý webový projekt, ktorý sa postupne rozrástol a poskytoval zbieranie údajov o rôznych škodlivých aplikáciách.

 

[viac]


VirusTotal vytváral databázu, ktorú si potom používatelia mohli porovnať a zistili prípadné škodlivé aplikácie.

Na podobnom princípe funguje aj aplikácia pre Android. VirusTotal vytvára databázu aplikácií a ich identifikačných kódov a podľa nainštalovaných aplikácií vo vašom smartfóne, vám dodá výsledok kontroly s porovnaním databáz už overených aplikácií. V prípade, že aplikácia sa nenachádza v databáze, môžete ju jednoducho pridať po zadaní vašich údajov a vytvorení konta.

Aplikácia neprikladá dôležitosť vysokému grafickému dizajnu, dôležitá je funkčnosť tejto aplikácie a to bol aj zámer vývojára.

The app was not found in the store. 🙁

O mne

Michael Šubák

Na blogu píšem už od roku 2012. Píšem o IT, Androide, VR, Xboxe, PC návodoch a pod. Taktiež píšem od roku 2014 o VR vo web magazíne o virtuálnej realite. Tvorím web stránky, e-shopy, riešenia na mieru, či úpravy stránok a pod. Som WordPress freelancer. Venujem sa aj tvorbe vlastných Android aplikácií. Vytvoril som aplikácie Diktáty, či aplikácie Letecké Testy.

Moje služby

WordPress developer, Web developer, Práca s WordPress, programovanie, tvorba web stránok, preklady, úpravy

Odber noviniek

Reklama


Ocenenia


Čo odporúčam a používam

Značka a séria smartfónu
Používam a odporúčam Galaxy Fold sériu

Webhosting
Websupport logo

Operačný systém
Som fanúšikom OS Android
Serial
Family Guy je najlepší animovaný serial

VR Headset
Oculus Rift je pre mňa najlepší VR headset